Hautaustoimisto Ylöjärvi

Hautauspalvelua Ylöjärvellä
vuosikymmenten kokemuksella

Olemme perinteikäs hautaustoimisto Tampereelta ja palvelleet asiakkaita jo vuodesta 1951 lähtien. Hoidamme kaikki hautajaisjärjestelyt aina perunkirjoitukseen asti asiakkaan toiveiden mukaisesti, kiireettömästi ja lempeästi palvellen.

Moision Hautaustoimisto on kotimainen yritys, ja meille tärkeintä on tarjota asiakkaille laadukasta ja luotettavaa palvelua. Arkkumallistomme tulee Punkalaitumelta SHT-Tukusta ja osan arkuista verhoilemme itse käsityönä Ylöjärven Siivikkalassa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina laadukasta palvelua. Koko arkkumallistollamme on Avainlippu, merkkinä kotimaisuudesta.

Toimimme kaikkialla Pirkanmaalla, kuljetukset myös Ylöjärveltä ja Ylöjärvelle.

Asiointi kanssamme onnistuu puhelimitse, sähköpostilla tai toimistollamme paikan päällä.

Tutustukaa sivuillamme toimintaamme tarkemmin ja varaa aika tapaamiseen.

Sijaitsemme Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, Stockmannia vastapäätä.

Lähimmät parkkipaikat ovat P-Hämpin parkkiluolassa, joihin pysäköidessäsi maksamme pysäköintisi tapaamisemme päätteeksi.

Kauttamme hoituvat kaikki hautajaisjärjestelyt

Palvelumme ovat kattavat. Meiltä, tai kauttamme, saat mm.:

  • Kotimaiset, puiset ja verhoillut arkut.
  • Kauniit uurnat.
  • Siunaustilaisuuden järjestelyt.
  • Muistotilaisuuden järjestelyt pitopalveluineen.
  • Hautakivet kaiverruksineen ja asennuksineen, myös siirrot ja puhdistukset.
  • Kukkakauppojen palvelut.
  • Vainajan kuljetukset kotimaassa.
  • Vainajan lähettäminen ulkomaille.
  • Perunkirjoitukset.

Varatkaa henkilö-kohtainen tapaamisaika

Neuvomme, annamme tietoa ja otamme käsiimme halutessanne niin paljon järjestelyiden osalta kuin mahdollista.

Hautajaisjärjestelyt toiveiden mukaan

Lue, miten monilla tavoin pystymme palvelemaan pitkäaikaisten hautausalan yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme aina maksuttoman neuvonnan.

Omaisten muistio
ja omaispalvelu

Omaispalveluun keräämme kaikki hautajaisten järjestelyihin liittyvät tiedot kätevästi yhteen ja samaan paikkaan.

Kotimaiset arkut viimeiselle matkalle

Laaja arkkuvalikoimamme sisältää kotimaisia puisia sekä verhoiltuja arkkuja. Kaikki arkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista, suurella lämmöllä ja ammattitaidolla. Käytämme ainoastaan puusta ekologisesti valmistettuja arkkuja, jotta ne soveltuvat niin tuhkaukseen kuin myös perinteiseen arkkuhautaukseen. Moision Hautaustoimistolla on oma, kotimaisena käsityönä verhoiltu arkkumallisto. Muut laadukkaat, vastuullisesti valmistetut ja Avainlippu-merkityt arkut valmistaa SHT-Tukku Oy:n tehdas Punkalaitumella.

Kauniit uurnat viimeiselle matkalle

Meiltä saat kauniit ja ajattomat uurnat tuhkausta varten. Uurnia on saatavana kankaalla verhoiltuna, puupintaisena sekä keraamisena. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja, värejä sekä valmistus-materiaaleja. Kaikki uurnat ovat ekologisia sekä maatuvia. Suurin osa uurnista on Punkalaitumella sijaitsevan SHT-Tukku Oy:n tuotantoa, mutta osa tulee myös muilta valmistajilta.

Yksin ei tarvitse jaksaa – me autamme välittävin käsin

Luotettavana hautaustoimistona meihin voitte tukeutua. Kauttamme hoituvat kaikki hautauspalvelut uskontokuntaan katsomatta, myös uskonnottomat hautajaiset, kaikille väestörekisteriin kuuluville. Kanssamme asiointi on mutkatonta ja selkeää. Tärkein asia hautajaisissa on se, että ne kunnioittavat edesmennyttä ja hänen persoonaansa, ja lisäksi antavat läheisille mahdollisuuden surra. Hyvät hautajaiset voivat siis olla todella erinäköiset.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi Moision Hautaustoimistoon! Ylöjärvi ja muu Tampereen kaupunkiseutu on aluetta, josta moni asiakas meille saapuu. Hautaustoimistomme on Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsen, joten saatte meiltä takuulla aina luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Jäikö jokin mietityttämään?

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.