Hautaustoimisto Ylöjärvi

Hautauspalvelua Ylöjärvellä
vuosikymmenten kokemuksella

Kun suru saapuu, on turvallista kääntyä sellaisen hautaustoimiston puoleen, jolla on pitkä kokemus ja ymmärrys siitä, mitä poisnukkuneen omainen toivoo ja tarvitsee. Näin hautajaiset saadaan järjestettyä mahdollisimman sujuvasti. Moision Hautaustoimisto, Ylöjärven naapurissa Tampereella, on tällainen paikka.

Olemme tarjonneet hautauspalveluja jo vuodesta 1951 lähtien. Kaikki hautajaisjärjestelyt onnistuvat asiakkaan toiveiden mukaan, kiireettömästi ja lempeästi palvellen. Tutustukaa sivuillamme toimintaamme tarkemmin ja varaa aika tapaamiseen.

Sijaitsemme helposti saavutettavalla paikalla Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, Stockmannia vastapäätä. Lähimmät parkkipaikat ovat P-Hämpin parkkiluolassa, joihin pysäköidessäsi maksamme 2 h parkkiajan tapaamisemme päätteeksi.

Kauttamme hoituvat kaikki hautajaisjärjestelyt

Palvelumme ovat kattavat. Meiltä, tai kauttamme, saat mm.:

  • Kotimaiset, puiset ja verhoillut arkut ja kauniit uurnat.
  • Hautakivet kaiverruksineen ja asennuksineen, myös siirrot ja puhdistukset.
  • Kauniit surusidonnat.
  • Vainajan kuljetukset kotimaassa ja ulkomailla.
  • Muistotilaisuuden järjestelyt, kuten tarjoilut.
  • Siunaustilaisuuden järjestelyt.
  • Perunkirjoitukset

Varatkaa henkilö-kohtainen tapaamisaika

Neuvomme, annamme tietoa ja otamme käsiimme halutessanne niin paljon järjestelyiden osalta kuin mahdollista.

Hautajaisjärjestelyt toiveiden mukaan

Lue, miten monilla tavoin pystymme palvelemaan pitkäaikaisten hautausalan yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme aina maksuttoman neuvonnan.

Omaisten muistio
ja omaispalvelu

Omaispalveluun keräämme kaikki hautajaisten järjestelyihin liittyvät tiedot kätevästi yhteen ja samaan paikkaan.

Kotimaiset arkut viimeiselle matkalle

Laaja arkkuvalikoimamme sisältää kotimaisia puisia sekä verhoiltuja arkkuja. Kaikki arkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista, suurella lämmöllä ja ammattitaidolla. Käytämme ainoastaan puusta ekologisesti valmis-tettuja arkkuja, jotta ne soveltuvat niin tuhkaukseen kuin myös perinteiseen arkkuhautaukseen. Laaduk-kaat, vastuullisesti valmistetut ja Avainlippu-merkityt arkut valmistaa SHT-Tukku Oy:n tehdas Punkalaitumella.

Kauniit uurnat viimeiselle matkalle

Meiltä saat kauniit ja ajattomat uurnat tuhkausta varten. Uurnia on saatavana kankaalla verhoiltuna, puupintaisena sekä keraamisena. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja, värejä sekä valmistus-materiaaleja. Kaikki uurnat ovat ekologisia sekä maatuvia. Suurin osa uurnista on Punkalaitumella sijaitsevan SHT-Tukku Oy:n tuotantoa, mutta osa tulee myös muilta valmistajilta.

Yksin ei tarvitse jaksaa – me autamme välittävin käsin

Läheisen menettäminen on aina vaikea paikka. Surussa ei tahdo jaksaa suoriutua arjen pakollisista asioista, joskus pienemmistäkään. Vain ajatuskin hautajaisista ja järjestelyiden aloittamisesta voi tuntua mahdottomalta tehtävältä, eikä kaikille ole aina ylipäätään selvää, mitä kaikkea järjestelyt vaativat; mitä pitäisi muistaa ja mistä aloittaa.

Meihin voitte tukeutua. Kauttamme hoituvat kaikki hautauspalvelut uskontokuntaan katsomatta, myös uskonnottomat hautajaiset, kaikille väestörekisteriin kuuluville. Kanssamme asiointi on mutkatonta ja selkeää. Tärkein asia hautajaisissa on se, että ne kunnioittavat edesmennyttä ja hänen persoonaansa, ja lisäksi antavat läheisille mahdollisuuden surra. Hyvät hautajaiset voivat siis olla todella erinäköiset.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi Moision Hautaustoimistoon! Ylöjärvi ja muu Tampereen kaupunkiseutu on aluetta, josta moni asiakas meille saapuu. Hautaustoimistomme on Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsen, joten saatte meiltä takuulla aina luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Jäikö jokin mietityttämään?

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.