Hautakivet läheisesi muistoksi

Hautakivi on kaunis muisto edesmenneestä läheisestä. Laadukas ja kokonaisvaltainen hautakivipalvelumme kattaa niin hautakivien tekstikaiverrukset ja niiden uusinnat, metallikirjaimien asennukset, kuin myös hautakiven poissiirrot ja asennukset sekä puhdistukset. Työn toteuttaa yhteistyökumppanimme Kiviliike Sairanen. Uudet hautakivet tilataan KivilähteeltäKiviliike Sairaselta tai Muistokivi Oy M Kailalta. Toimistollamme on nähtävissä laaja valikoima mallikuvia eri kokoisista ja -mallisista muistomerkeistä ja halutessanne voimme suunnitella hautakiven yksityiskohdat täysin toiveidenne mukaan.

Hautakiven hinta

Hautakiven hinta määräytyy pääsääntöisesti hautakiven koon, materiaalin ja työstömenetelmien mukaan. Kivi voidaan valita joko hautaustoimistollamme nähtävissä olevista hautakivi-malleista tai räätälöidä tapauskohtaisesti täysin toiveidenne mukaan. Näin ollen hautakiven hinta määräytyy toivomienne yksityiskohtien perusteella. Voitte kuitenkin tiedustella tarkempia hintatietoja meiltä joko puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla käymään toimistollamme Tampereen keskustassa, Tuomiokirkonkadulla.

Muistomerkkeihin kohdistuvat kuva- ja tekstikaiverrukset

Yhteistyössä Kiviliike Sairanen Oy:n kanssa toteutamme myös jo olemassa oleviin hautakiviin tai muistomerkkeihin kohdistuvat teksti- ja kuvamuutostyöt. Halutessanne hautakiviin tehtävät muutostyöt voidaan toteuttaa myös muualla kuin Tampereella tai Pirkanmaan alueella. Yhteistyötä tekee myös Muistokivi ja Keikyän kivi.

Jäikö jokin mietityttämään?

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.