Arkku saattaa läheisesi
viimeiselle matkalle

Tarkkaan valittu arkku saattaa läheisesi viimeiselle matkalle. Arkku kannattaa valita tarkkaan, sillä viimeisenä leposijana toimiva, kaunis ja ammattitaidolla valmistettu arkku onkin yksi hautajaisten keskeisimmistä osista. Samalla sen avulla kunnioitetaan sekä juhlistetaan edesmenneen läheisen elämää.

Kaunis arkku voidaan valita joko valmiista mallistosta tai tilata yksilöllisesti verhoiltuna, omia toiveitanne kunnioittaen. Autamme myös mielellämme arkun valinnassa, joko puhelimitse tai sähköpostitse. Voit myös tulla käymään Tampereen keskustassa Stockmannia vastapäätä Tuomiokirkonkadulla sijaitsevassa toimistossamme, jossa voimme keskustella lisää arkun valinnasta tai muista hautajaisiin liittyvistä järjestelyistä. Tarjoamme käynnin ajaksi myös maksuttoman parkin P-Hämpin parkkiluolassa.

Kotimaisena käsityönä valmistetut ekologiset arkut

Laaja arkku-valikoimamme sisältää puisia sekä verhoiltuja arkkuja. Kaikki arkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista, suurella lämmöllä ja ammattitaidolla.

Käytämme ainoastaan puusta ekologisesti valmistettuja arkkuja, jotta ne soveltuvat niin tuhkaukseen kuin myös perinteiseen arkkuhautaukseen. Laadukkaat, vastuullisesti valmistetut ja Avainlippu-merkityt arkut valmistamme itse käsityönä, oman mallistomme pohjalta. Saatavilla on myös kotimaisen SHT-Tukku Oy:n koko mallisto. Mallistoomme kuuluvat perinteiset kangasverhoilut sekä puupintaiset hauta-arkut, joiden pintamateriaaliksi voidaan valita kotimaisista puulajikkeista tammi, tervaleppä tai honka. Tarvittaessa saat meiltä myös uurnat tuhkausta varten.

SHT-Tukku on mukana 4H- nuorten yhteisessä hankkeessa. Tavoitteena heillä on lisätä metsiemme hiilinieluja ja työllistää suomalaisia nuoria. SHT-Tukku kompensoi jokaiseen arkkuun käytetyn puun istuttamalla uuden puun tilalle.

Arkut

Pääskyt

Kurkiaura

Saa myös Karjalan väreissä

Koivikko

Moisio

Solmusäde

Vanusiipi

Valkoinen tai harmaa.

vilja-pellava-990

Vilja pellava

pellavanauha-tumma-940

Pellavanauha

kansisade-valkoinen-tai-harmaa-860

Kansisäde

Valkoinen tai harmaa.

valonsade-860

Valonsäde

Laskos

Valkoinen tai harmaa.

suomi-nauha-800

Suomi Nauha

tayssade-valkoinen-tai-harmaa-940

Täyssäde

Valkoinen tai harmaa.

Joutsenet

suomi-100-1530

Suomi 100


honka-eko-1250

Honka Eko

Kelo, Valkokuulto, Natur, Patina, Punamulta

honka-92-tasalevea-1250

Honka 92

Tasaleveä

Honka 210

Runo-arkku

Pellavakankaasta

Taimi-arkku

Finlaysonin kuosilla ja pellavakankaalla

Honka Eko

Valkokuulto, Punamulta, Kelo tai Natur

Tervaleppä-arkku

Punertavaan vivahtava täyspuuarkku

Palvelukokonaisuus Muisto

Kokonaisuus sisältää kotimaisen arkun, vainajan vaatetuksen ja arkkuun laiton sekä kuljetuksen Tampereelta Vatialan krematoriolle. Kokonaisuus sopii erityisesti vainajille, jotka tuhkataan suoraan.

HINTA 490 € (SIS.ALV)

Palvelukokonaisuus Lumia

Kokonaisuus sisältää kotimaisen arkun, uurnan, vainajan vaatetuksen ja arkkuun laiton sekä yhden kuljetuksen Tampereen alueella.

HINTA 590 € (SIS.ALV)

Hauta-arkku jossa on valkoista sekä vaaleaa puuta. Arkun päällä on kukkalaite. Kuvassa näkyy myös puinen uurna.

Palvelukokonaisuus Metsän Syli

Kokonaisuus sisältää kotimaisen arkun, uurnan, vainajan vaatetuksen ja arkkuun laiton sekä yhden kuljetuksen Tampereen alueella.

HINTA 650 € (SIS.ALV)

Palvelukokonaisuus Metsätähti

Kokonaisuus sisältää kotimaisen arkun, uurnan, vainajan vaatetuksen ja arkkuun laiton sekä yhden kuljetuksen Tampereen alueella.

HINTA 610 € (SIS.ALV)

Palvelukokonaisuus Valo

Kokonaisuus sisältää kotimaisen arkun, uurnan, kuvassa olevan kukkalaitteen (eri värejä), vainajan vaatetuksen ja arkkuun laiton sekä yhden kuljetuksen Tampereen alueella.

HINTA 1200 € (SIS.ALV)

Arkkujen hinnat vaihtelevat riippuen valmistusmateriaaleista sekä toiveidenne mukaisista viimeistelyistä. Arkkujen hinnat alkaen 350€, palvelupaketit alkaen 490€.

Kuljetuksemme hinta Tampereella on 150€. Muut alueet hinnoittelemme sopimuksen mukaan.

Voitte tutustua valmiiksi koottuihin edullisiin palvelukokonaisuuksiin helpottaaksenne valintaa palveluihimme liittyen.

Moision Hautaustoimisto palvelee asiakkaitaan surun kohdatessa lämmöllä ja kunnioittavasti myötäeläen. Tarjoamme kokonaisvaltaista hautauspalvelua, jonka puitteissa voimme helposti rakentaa läheisenne hautaamiseen tarvittavat palvelut sopivaksi kokonaisuudeksi – arkun, uurnan ja hautakiven lisäksi voimme halutessanne hoitaa myös perunkirjoitukset sekä toiveidenne mukaisesti toteutetut hautajaisjärjestelyt.

Jäikö jokin mietityttämään?

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.