Kauniit uurnat meiltä

Kaunis uurna tarjoaa läheisellesi viimeisen leposijan. Laaja uurnavalikoimamme kattaa useita eri värejä, malleja ja materiaaleja, joiden joukosta autamme sinua valitsemaan sopivimman uurnan läheisellesi.

Moision Hautaustoimiston tehtävänä on palvella asiakkaitaan surun kohdatessa lämmöllä ja myötäeläen. Kokonaisvaltaiseen hautauspalveluumme kuuluvat keskeisesti arkut ja uurnat, joita tarjoamme laajan valikoiman. Omaiset voivat valita juuri heidän läheiselleen sopivimman tuhka-uurna vaihtoehdon, joka kunnioittaa vainajan muistoa. Kaikki uurnat ovat laadukkaita ja ekologisia.

Uurnat viimeiselle matkalle

Meiltä saat kauniit ja ajattomat uurnat tuhkausta varten. Suurin osa tuhkauurnista on Punkalaitumella sijaitsevan SHT-Tukku Oy:n tuotantoa, mutta osa tulee myös muilta valmistajilta. Uurnia on saatavana kankaalla verhoiltuna, puupintaisena sekä keraamisena. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja, värejä sekä valmistusmateriaaleja. Kaikki uurnat ovat ekologisia sekä maatuvia.

Voitte myös tulla käymään hautaustoimistossamme Tampereen keskustassa Stockmannia vastapäätä Tuomiokirkonkadulla, jolloin voimme keskustella lisää uurnan valinnasta tai muista hautajaisjärjestelyistä. Käynnin ajaksi tarjoamme myös maksuttoman parkin P-Hämpin parkkiluolassa.

Uurnat:

Tervaleppä

Käsin maalattu.

Tervaleppä

Käsin maalattu.

Tervaleppä

Käsin maalattu.

Tervaleppä

Käsin maalattu.

Enkeli


Kajastus


Tähkä


Kukat


Pellavaristi

Ruskea tai valkoinen.

Risti


Lintu


Purjevene

Ruskea tai valkoinen.

Tammi, Honka

(Valkokuulto, tumma, vaalea)

Tammi, Honka

(Valkokuulto, tumma, vaalea)

Lintu

Koivu. (Valkoinen, tumma)

Koivu

(Vaalea, tumma)

Mänty


Mänty

(Usva)

Kalla

(Ritva Liisa Pohjalainen)

Kappa


Visakoivu


Kultaiset Linnut


Suojelusenkeli


Huurre

Keraaminen

Kultaiset Linnut Musta

Uurnan hinta

Uurnan hinta vaihtelee 70 – 400 € välillä, riippuen toiveidesi mukaisista yksityiskohdista sekä valmistuksessa käytetyistä materiaaleista.

Valmiiksi hinnoitellut palvelupaketit

Valmiiksi hinnoitellut palvelupaketit sisältävät hautajaisissa käytetyn arkun, uurnan tuhkausta varten sekä arkutuksen ja pukemisen. Arkkuina käytämme ainoastaan Suomessa tehtyjä SHT-Tukun arkkuja. Kuljetushinnastomme Tampereella on 150 € ja muut lähialueet sopimuksen mukaan.

Jäikö jokin mietityttämään?

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.