Hautaustoimisto Nokia

Hautauspalvelua Nokialla
lämmöllä ja vuosikymmenten kokemuksella

Moision Hautaustoimisto tarjoaa Nokialla ja Tampereen seudulla ammattitaitoista apua hautausjärjestelyissä surun kohdanneille omaisille. Moision Hautaustoimistossa asiakkaat voivat asioida kiireettömästi, ammattitaitoisen asiakaspalvelijan auttaessa järjestelyjen suunnittelussa. Olemme perinteikäs kotimainen hautaustoimisto ja palvelleet asiakkaitamme jo vuodesta 1951 lähtien. Hoidamme puolestasi kaikki hautajaisjärjestelyihin liittyvät asiat aina perunkirjoitukseen asti. Päivystyksemme ansiosta vainajien hoitokotikuljetukset onnistuvat myös viikonloppuisin ja pyhinä.

Hautaustoimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, aivan Stockmannia vastapäätä. Asiakkaidemme käytössä on P-Hämpin parkkihalli, johon pysäköidessäsi maksamme pysäköintinne.

Surun kohdatessa anna meidän helpottaa
käytännön järjestelyitä

Olemme kokenut hautausalan toimija. Samalla pitkä kokemuksemme on tuonut herkkää ihmistuntemusta, jonka lisäksi toimintamme perustuu ammattitaitoiseen ja luotettavaan palveluun. Haluamme auttaa surun kohdanneita omaisia tekemällä hautausjärjestelyt mahdollisimman helpoksi ja sujuvaksi. Hautauspalvelun kokonaisuus on täysin sovittavissa asiakkaan – ja myös vainajan – omien toiveiden mukaisesti.

Moision Hautaustoimisto on kotimainen yritys, ja meille tärkeintä on tarjota asiakkaille laadukasta ja luotettavaa palvelua. Arkkumallistomme tulee Punkalaitumelta SHT-Tukusta ja osan arkuista verhoilemme itse käsityönä Ylöjärven Siivikkalassa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme aina laadukasta palvelua. Koko arkkumallistollamme on Avainlippu, osoituksena kotimaisuudesta.

Toimimme kaikkialla Pirkanmaalla, kuljetukset myös Nokialle ja Nokialta.

Asiointi kanssamme onnistuu puhelimitse, sähköpostilla tai toimistollamme paikan päällä.

Tutustukaa sivuillamme toimintaamme tarkemmin ja varaa aika tapaamiseen.

Varatkaa henkilökohtainen tapaamisaika


Neuvomme, annamme tietoa ja hoidamme niin paljon järjestelyitä kuin mahdollista.


Hautajaisjärjestelyt toiveidenne mukaan

Moision Hautaustoimisto hoitaa hautausjärjestelyt Nokialla kokonaisvaltaisesti hautajaisista perunkirjoitukseen saakka. Tutustu palveluihimme tarkemmin.


Omaisten muistio
ja omaispalvelu

Käytössämme on Omaispalvelu, joka on sähköinen omaisten muistio. Sinne keräämme hautajaisjärjestelyihin liittyvät tiedot. Palvelusta voit tarkistaa, mistä olemme sopineet ja mitä tapahtuu milloinkin

Kotimaiset arkut viimeiselle matkalle

Laaja arkkuvalikoimamme sisältää kotimaisia puisia sekä verhoiltuja arkkuja. Kaikki arkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista, suurella lämmöllä ja ammattitaidolla. Käytämme ainoastaan puusta ekologisesti valmistettuja arkkuja, jotta ne soveltuvat niin tuhkaukseen kuin myös perinteiseen arkkuhautaukseen. Laadukkaat, vastuullisesti valmistetut ja Avainlippu-merkityt arkut valmistaa SHT-Tukku Oy:n tehdas Punkalaitumella. Osa arkuistamme verhoillaan itse käsityönä Pirkanmaalla. Tutustu arkkuihin ja Moision Hautaustoimiston omaan arkkumallistoon.

Kauniit uurnat viimeiselle matkalle

Meiltä saat kauniit ja ajattomat uurnat tuhkausta varten. Uurnia on saatavana kankaalla verhoiltuna, puupintaisena sekä keraamisena. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja, värejä sekä valmistus-
materiaaleja. Kaikki uurnat ovat ekologisia sekä maatuvia. Suurin osa uurnista on Punkalaitumella sijaitsevan SHT-Tukku Oy:n tuotantoa, mutta osa tulee myös muilta valmistajilta.

Hautajaiset ja hautajaisjärjestelyt – yksin ei tarvitse jaksaa

Luotettavana hautaustoimistona meihin voit tukeutua. Kauttamme hoituvat kaikki hautauspalvelut uskontokuntaan tai uskonnottomuuteen katsomatta, kaikille väestörekisteriin kuuluville. Kanssamme asiointi on mutkatonta ja selkeää, neuvomme, annamme tietoa, ja otamme hoitaaksemme niin paljon kuin mahdollista. Voit itse päättää mitä hautauspalvelukokonaisuuteen kaipaat.

Kun siis etsit välittävää hautaustoimistoa Nokialta, olet lämpimästi tervetullut Moision Hautaustoimistoon Tampereelle.

Jäikö jokin mietityttämään?

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.