Hautaustoimisto Lempäälä

Hautauspalvelua Lempäälässä ja lähialueilla

Moision Hautaustoimisto on luotettava ja ammattitaitoinen kotimainen perheyritys jo yli 70 vuoden kokemuksella. Kun etsit luotettavaa ja välittävää hautauspalvelua Lempäälästä, Moision Hautaustoimisto tarjoaa kattavaa sekä monipuolista palvelua kaikille uskontokunnille ja uskonnottomille. Palveluihimme kuuluu kaikki hautajaisjärjestelyistä perunkirjoitukseen asti.

Omaamme hautausalalta useiden vuosikymmenten mittaisen ja kattavan kokemuksen, jonka vuoksi kaikki hautaustoimiston palvelut hoituvat meillä ammattitaidolla, lämmöllä ja luottamuksella. Haluamme myös tarjota kiireettömän ympäristön kanssamme asioimiseen, jotta voimme yhdessä ja ajan kanssa suunnitella rakkaalle läheisellesi sopivat hautajaiset.

Voit olla meihin yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai varaamalla suoraan ajan tapaamiseen. Päivystämme ympäri vuorokauden, viikonloppuisin sekä pyhinä. Kauttamme myös hoitokotikuljetukset ympäri Pirkanmaan.

Varatkaa henkilökohtainen tapaamisaika


Hautauspalvelun kokonaisuus on täysin sovittavissa yhdessä omaisten kanssa ja vainajan omia toiveita noudattaen.

Hautajaisjärjestelyt toiveidenne mukaan

Moision Hautaustoimisto tarjoaa Lempäälässä monipuolisia vaihtoehtoja hautajaisten järjestämiseen pitkäaikaisten hautausalan yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme aina maksuttoman neuvonnan.

Omaisten muistio
ja omaispalvelu

Omaispalveluun keräämme kaikki hautajaisten järjestelyihin liittyvät tiedot kätevästi yhteen ja samaan paikkaan. Palvelun avulla voittekin varmistaa, mitä olemme sopineet ja millaisella aikataululla sovitut asiat tapahtuvat.

Kotimaiset arkut
hautajaisiin

Laaja arkkuvalikoimamme sisältää kotimaisia puisia sekä verhoiltuja arkkuja. Kaikki arkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista, suurella lämmöllä ja ammattitaidolla. Käytämme ainoastaan puusta ekologisesti valmistettuja arkkuja, jotta ne soveltuvat niin tuhkaukseen kuin myös perinteiseen arkkuhautaukseen. Laadukkaat, vastuullisesti valmistetut ja Avainlippu-merkityt arkut valmistaa SHT-Tukku Oy:n tehdas Punkalaitumella. Moision Hautaustoimisto tarjoaa asiakkailleen kotimaisena käsityönä tuotetun oman Avainlippu-arkkumalliston. Tutustu mallistoomme sivuillamme.

Kauniit uurnat
viimeiselle matkalle

Meiltä saat kauniit ja ajattomat uurnat tuhkausta varten. Uurnia on saatavana kankaalla verhoiltuna, puupintaisena sekä keraamisena. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja, värejä sekä valmistus-materiaaleja. Kaikki uurnat ovat ekologisia sekä maatuvia. Suurin osa uurnista on Punkalaitumella sijaitsevan SHT-Tukku Oy:n tuotantoa, mutta osa tulee myös muilta valmistajilta.

Hautajaiset toiveitanne noudattaen ja läheistänne
kunnioittaen

Hautausliikkeemme on kulkenut omaisten rinnalla jo vuodesta 1951. Vuosikymmenien kokemus hautauspalveluiden parissa on antanut meille ymmärrystä siitä, miten voimme parhaiten auttaa omaisia surun keskellä. Autamme pitämään huolen siitä, että hautaus- ja hautajaisjärjestelyt sujuvat toivomallanne tavalla. Hoidamme kaikki hautausjärjestelyt elämänkatsomuksesta ja uskontokunnasta riippumatta, kaikille väestörekisteriin kuuluville. Saavutpa Lempäälästä tai kauempaa, palvelemme sinua lämmöllä ja asiantuntemuksella. Hautausalan asiantuntijoina kauttamme onnistuu myös perunkirjoitukseen liittyvät asiat.

Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleeksi Moision Hautaustoimistoon. Ottakaa meihin yhteyttä, niin voimme jutella lisää toiveistanne ja tarpeistanne hautajaisjärjestelyihin liittyen. Moision Hautaustoimisto sijaitsee Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, Stockmannia vastapäätä kävelykadulla. Kun tulet käymään meillä, maksamme sinulle käynnin lopuksi pysäköintisi P-Hämpin parkkihallissa.

Jäikö jokin mietityttämään?

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.