Hautaustoimisto Lempäälä

Hautauspalvelua Lempäälässä ja lähialueilla

Rakkaan läheisen poisnukkuminen on aina valtavan suuri menetys. Surun keskellä omaisilta ja läheisiltä vaaditaan myös hurjasti voimia, kun järjestettävänä on niin hautaus, kuin myös mahdollinen siunaus- ja muistotilaisuus sekä kaikki muut käytännön järjestelyt. Juuri näissä asioissa omaisille apuaan tarjoaa Lempäälän alueella toimiva Moision Hautaustoimisto.

Kun etsit luotettavaa ja välittävää hautauspalvelua Lempäälästä, Moision Hautaustoimisto tarjoaa kattavaa sekä monipuolista hautauspalvelua kaikille uskontokunnille ja uskonnottomille. Palveluihimme lukeutuvat niin hautajaiskukat, kutsujen lähetykset sekä toiveidenne mukaisen muistomerkin, hautauksen, siunaustilaisuuden ja muistotilaisuuden järjestäminen.

Omaamme hautausalalta useiden vuosikymmenten mittaisen ja kattavan kokemuksen, jonka vuoksi kaikki hautaustoimiston palvelut hoituvat meillä ammattitaidolla, lämmöllä ja luottamuksella. Haluamme myös tarjota kiireettömän ympäristön kanssamme asioimiseen, jotta voimme yhdessä ja ajan kanssa suunnitella rakkaalle läheisellesi sopivat hautajaiset.

Varatkaa henkilökohtainen tapaamisaika


Hautauspalvelun kokonaisuus on täysin sovittavissa yhdessä omaisten kanssa ja mahdollisia vainajan omia toiveita noudattaen.

Hautajaisjärjestelyt toiveidenne mukaan

Moision Hautaustoimisto tarjoaa Lempäälässä monipuolisia vaihtoehtoja hautajaisten järjestämiseen pitkäaikaisten hautausalan yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tarjoamme aina maksuttoman neuvonnan.

Omaisten muistio
ja omaispalvelu

Omaispalveluun keräämme kaikki hautajaisten järjestelyihin liittyvät tiedot kätevästi yhteen ja samaan paikkaan. Palvelun avulla voittekin varmistaa, mitä olemme sopineet ja millaisella aikataululla sovitut asiat tapahtuvat.

Kotimaiset arkut
hautajaisiin

Laaja arkkuvalikoimamme sisältää kotimaisia puisia sekä verhoiltuja arkkuja. Kaikki arkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista, suurella lämmöllä ja ammattitaidolla. Käytämme ainoastaan puusta ekologisesti valmistettuja arkkuja, jotta ne soveltuvat niin tuhkaukseen kuin myös perinteiseen arkkuhautaukseen. Laadukkaat, vastuullisesti valmistetut ja Avainlippu-merkityt arkut valmistaa SHT-Tukku Oy:n tehdas Punkalaitumella.

Kauniit uurnat
viimeiselle matkalle

Meiltä saat kauniit ja ajattomat uurnat tuhkausta varten. Uurnia on saatavana kankaalla verhoiltuna, puupintaisena sekä keraamisena. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja, värejä sekä valmistus-materiaaleja. Kaikki uurnat ovat ekologisia sekä maatuvia. Suurin osa uurnista on Punkalaitumella sijaitsevan SHT-Tukku Oy:n tuotantoa, mutta osa tulee myös muilta valmistajilta.

Hautajaiset toiveitanne noudattaen ja läheistänne
kunnioittaen

Läheisen menettäminen on aina vaikea paikka, joten muistakaa, että meihin voitte aina tukeutua. Ja vaikka emme pysty surua poistamaan, pyrimme helpottamaan käytännön järjestelyiden tuomaa taakkaa surutyön keskellä. Näin ollen haluammekin hoitaa hautauksen ja hautajaisjärjestelyt mahdollisimman sujuvasti ja helposti. Hautauspalvelun kokonaisuus on täysin sovittavissa yhdessä omaisten kanssa ja mahdollisia vainajan omia toiveita noudattaen. Aluksi keskustelemme siitä, millaista apua kaipaatte ja kartoitamme millaisia erityistoiveita hautajaisjärjestelyiden osalta voisi toiveissa olla.

Moision Hautaustoimisto sijaitsee Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, Stockmannia vastapäätä. Kun tulet käymään meillä, maksamme sinulle käynnin lopuksi kuluneen parkkiajan P-Hämpin parkkiluolassa.

Jäikö jokin mietityttämään?

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.