Hautaustoimisto Kangasala

Luotettavaa hautauspalvelua Kangasalla

Olemme vuodesta 1951 alkaen toiminut perinteikäs ja kotimainen perheyritys. Meille tärkeintä on antaa tukea ja apua omaisille kaikissa hautajaisiin liittyvissä järjestelyissä. Moision Hautaustoimiston kautta onnistuu kaikki tarvittavat hautajaisjärjestelyt aina perunkirjoitukseen asti. Päivystyksemme ansiosta palvelemme asiakkaitamme aina tarvittaessa, vainajien hoitokotikuljetukset onnistuvat myös viikonloppuisin ja pyhinä.

Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla tai varaa aika tapaamiseen suoraan nettisivujemme kautta.

Kauttamme onnistuvat kaikkien uskontokuntien että uskonnottomien hautausten tarvittavat järjestelyt, omaisten – sekä vainajan- toiveiden mukaisesti, aina kiireettömästi ja lempeästi palvellen.

Varatkaa henkilökohtainen tapaamisaika

Hoidamme puolestanne kaikki hautajaisjärjestelyihin liittyvät asiat. Voitte itse päättää palvelun kokonaisuuden.

Hautajaisjärjestelyt toiveidenne mukaan

Moision Hautaustoimisto tarjoaa Kangasalla kattavat hautauspalvelut sekä muisto- ja siunaustilaisuuksien järjestelyt. Tarjoamme aina maksuttoman neuvonnan.

Omaisten muistio
ja omaispalvelu

Omaispalveluun keräämme kaikki hautajaisten järjestelyihin liittyvät tiedot kätevästi yhteen ja samaan paikkaan.


Kotimaiset arkut arkkuhautaukseen ja tuhkaukseen

Laaja arkkuvalikoimamme sisältää kotimaisia puisia sekä verhoiltuja arkkuja. Kaikki arkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista, suurella lämmöllä ja ammattitaidolla. Käytämme ainoastaan puusta ekologisesti valmistettuja arkkuja, jotta ne soveltuvat niin tuhkaukseen kuin myös perinteiseen arkkuhautaukseen. Moision Hautaustoimistolla on oma kotimaisena käsityönä valmistettu Avainlippu-arkkumallisto. Muut laadukkaat, vastuullisesti valmistetut ja Avainlippu-merkityt arkut valmistaa SHT-Tukku Oy:n tehdas Punkalaitumella.

Kauniit uurnat
viimeiselle matkalle

Meiltä saat kauniit ja ajattomat uurnat tuhkausta varten. Uurnia on saatavana kankaalla verhoiltuna, puupintaisena sekä keraamisena. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja, värejä sekä valmistusmateriaaleja. Kaikki uurnat ovat ekologisia sekä maatuvia. Suurin osa uurnista on Punkalaitumella sijaitsevan SHT-Tukku Oy:n tuotantoa, mutta osa tulee myös muilta valmistajilta

Omaisten tukena jo vuodesta 1951

Hautausliikkeemme on kulkenut omaisten rinnalla jo vuodesta 1951. Vuosikymmenien kokemus hautauspalveluiden parissa on antanut meille ymmärrystä siitä, miten voimme parhaiten auttaa omaisia surun keskellä. Autamme pitämään huolen siitä, että hautaus- ja hautajaisjärjestelyt sujuvat toivomallanne tavalla. Saavutpa Kangasalta tai kauempaa, palvelemme sinua lämmöllä ja asiantuntemuksella. Hautausalan asiantuntijoina kauttamme onnistuu myös perunkirjoitukseen liittyvät asiat.

Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, Stockmannia vastapäätä kävelykadulla. Tullessanne vierailemaan toimistollamme, maksamme pysäköintisi P-Hämpin parkkihallissa.

Olet lämpimästi tervetullut palveltavaksi Moision Hautaustoimistoon!

Jäikö jokin mietityttämään?

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.