Hautaustoimisto Kangasala

Hautauspalvelu Kangasala
– palvelua lämpimin ja välittävin käsin

Lähimmäisen menetys on aina valtavan iso asia. Suuren surun kohdatessa hautauksessa ja hautajaisten muissa järjestelyissä teitä auttaa pitkän kokemuksen omaava ja välittävin käsin palveleva Moision Hautaustoimisto. Voimme auttaa teitä niin vainajan kuljetuksessa, sopivan muistomerkin valinnassa, siunaus- ja muistotilaisuuden järjestämisessä sekä kaikissa muissa hautajaisten käytännön järjestelyissä Kangasalla ja muilla lähialueilla.

Pitkät perinteet omaava hautausliikkeemme on palvellut asiakkaitaan luotettavasti ja luottamuksellisesti jo vuodesta 1951 lähtien. Meille on erityisen tärkeää, että kaikki asiakkaamme voivat asioida hautaustoimistolla ilman kiireen tuntua ja saada asiat sovittua juuri heille sopivimmalla tavalla. Ja vaikka emme voikaan helpottaa surua, voimme auttaa tarjoamalla luottamuksellista apua käytännön järjestelyiden hoitamiseen.

Kauttamme onnistuvat sekä kaikkien uskontokuntien että uskonnottomien hautausten tarvittavat järjestelyt omien toiveidenne mukaan, aina kiireettömästi ja lempeästi palvellen. Hautauspalvelun kokonaisuus on täysin sovittavissa yhdessä asiakkaan kanssa sekä mahdollisia vainajan omia toiveita noudattaen. Keskustelemme aina aluksi millaista apua tarvitaan ja millaisia erityistoiveita hautajaisjärjestelyiden osalta voisi mahdollisesti olla.

Varatkaa henkilökohtainen tapaamisaika


Neuvomme, annamme tietoa ja otamme käsiimme halutessanne niin paljon järjestelyiden osalta kuin mahdollista. Voitte itse päättää palvelun kokonaisuuden.

Hautajaisjärjestelyt toiveidenne mukaan

Moision Hautaustoimisto tarjoaa Kangasalla kattavat hautauspalvelut sekä muisto- ja siunaustilaisuuksien järjestelyt. Tarjoamme aina maksuttoman neuvonnan.

Omaisten muistio
ja omaispalvelu

Omaispalveluun keräämme kaikki hautajaisten järjestelyihin liittyvät tiedot kätevästi yhteen ja samaan paikkaan.


Kotimaiset arkut arkkuhautaukseen ja tuhkaukseen

Laaja arkkuvalikoimamme sisältää kotimaisia puisia sekä verhoiltuja arkkuja. Kaikki arkut valmistetaan perinteisiä käsityötaitoja kunnioittaen, parhaista materiaaleista, suurella lämmöllä ja ammattitaidolla. Käytämme ainoastaan puusta ekologisesti valmistettuja arkkuja, jotta ne soveltuvat niin tuhkaukseen kuin myös perinteiseen arkkuhautaukseen. Laadukkaat, vastuullisesti valmistetut ja Avainlippu-merkityt arkut valmistaa SHT-Tukku Oy:n tehdas Punkalaitumella.

Kauniit uurnat
viimeiselle matkalle

Meiltä saat kauniit ja ajattomat uurnat tuhkausta varten. Uurnia on saatavana kankaalla verhoiltuna, puupintaisena sekä keraamisena. Valikoimistamme löytyy useita eri malleja, värejä sekä valmistusmateriaaleja. Kaikki uurnat ovat ekologisia sekä maatuvia. Suurin osa uurnista on Punkalaitumella sijaitsevan SHT-Tukku Oy:n tuotantoa, mutta osa tulee myös muilta valmistajilta

Antakaa meidän auttaa hautajaisjärjestelyissä

Läheisen menettäminen on aina erittäin vaikea paikka, mutta meihin voitte tukeutua. Luottamuksellinen asiointi kanssamme on mutkatonta ja selkeää. Haluamme neuvoa ja jakaa tietojamme, jotka toivottavasti auttavat läheisenne hautaan saattamisessa. Ottakaa siis yhteyttä Moision Hautaustoimistoon, kun kaipaatte apua missä tahansa hautajaisiin liittyvissä järjestelyissä Kangasalla tai lähialueilla!

Toimistomme sijaitsee Tampereen keskustassa Tuomiokirkonkadulla, Stockmannia vastapäätä. Tullessanne vierailemaan toimistollamme, tarjoamme 2h maksutonta parkkia P-Hämpin parkkiluolassa. Maksamme kuluneen parkkiajan tapaamisemme päätteeksi.

Jäikö jokin mietityttämään?

Heräsikö kysymyksiä? Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.