Hautauspalvelut Tampereella alusta loppuun

Jätä kaikki järjestelyt meidän huoleksemme

Hautaustoimisto Olavi Moisio Oy:ltä omaiset voivat tilata kaikki tarvitsemansa hautauspalvelut Tampereen ja lähikuntien alueille. Jos omat voimat eivät riitä hautajaisten järjestämiseen, hoidamme kaiken alusta loppuun.  Palvelemme asiakkaitamme kaikissa hautaukseen liittyvissä asioissa yksilöllisesti, ehdottoman kiireettömästi, luotettavasti ja luottamuksellisesti. Kauttamme saa hautauspalvelut kaikille uskontokunnille ja väestörekisteriin kuuluville. Hoidamme myös uskonnottomat hautausjärjestelyt.  Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja sovitaan tapaaminen. Hautaustoimistomme sijaitsee aivan Tampereen keskustassa, Stockmannia vastapäätä.

Hautauspalvelumme kattavat:

  • arkut ja uurnat
  • surusidonnat
  • vainajan kuljetukset niin koti- kuin ulkomailla
  • vainajan arkkuun pukemisen
  • siunaus-, muistotilaisuus- ym. paikkavaraukset
  • muistotilaisuuden tarjoilut
  • kaiverrukset muistomerkkeihin sekä uudet hautamuistomerkit
  • perunkirjoitus on tehtävä 3 kk kuluessa kuolemasta
  • hautauksen ennakkosopimukset
  • maksuton neuvonta

Siunaustilaisuus ja sen järjestelyt

Siunaustilaisuuden järjestelyt voidaan hoitaa joko kauttamme tai suoraan seurakunnan hautausasiavirkailijoiden kanssa. Jos asiakas niin toivoo, voimme varata ja hoitaa hautausjärjestelyt kokonaisuudessaan asiakkaan puolesta. Järjestelyt voi toki hoitaa myös omainen itse niin halutessaan; tätä varten olemme koonneet avuksi Omaisten muistion.

Tampereen ev.-lut. seurakunnan kotisivuilla on luettavissa lisätietoa mm. Tampereen siunauskappeleista, seurakunnan muistotilaisuushuoneistoista ja hautausmaista.

Hautauksen ennakkosopimus

Kauttamme voi sopia hautauksen järjestelyistä jo ennakkoon tekemällä hautauksen ennakkosopimuksen. Hautauksen tultua ajankohtaiseksi, järjestämme hautauksen ennakkosopimuksessa sovitulla tavalla. Ennakkosopimuksella voi sopia hautausjärjestelyistään pienimpiä yksityiskohtia myöten. Ennakkosopimus eroaa hautaustestamentista siten, että pankkiin ei avata erillistä tiliä tulevia hautausjärjestelyitä varten. Henkilön kuoltua omainen/ kuolinpesänhoitaja ottaa toimistoomme yhteyttä, niin asiat hoidetaan ennakkosopimuksessa sovitulla tavalla. Hautauskulut laskutetaan vasta hautauksen jälkeen kuolinpesältä.

Yksilölliset hautauspalvelut Tampereen seudulla – ota yhteyttä

Hautaustoimisto Olavi Moisio Oy on ollut tukena omaisten surussa jo vuodesta 1951 lähtien. Luota edesmenneen läheisesi hautausjärjestelyt meille – tarjoamme kokonaisvaltaiset hautauspalvelut läheisesi muistoa kunnioittaen. Toiminta-aluettamme ovat Tampere, Nokia, Kangasala, Lempäälä, Ylöjärvi, Orivesi, Pirkkala ja Vesilahti, mutta palvelemme myös muuallakin kotimaassa. Ota yhteyttä niin katsotaan, miten voisimme olla parhaiten avuksi.

Palveluhinnasto (hinnat sisältävät arvonlisäveron)

Lehti-ilmoituksen laadinta 0€
Hautausjärjestelyt 0€
Kantajat (kpl) 50€
Apumies (tunti) 50€
Hälytysmaksu 40€
Ylityökorvaus hlö/ tunti 80€
Sunnuntailisä hlö/ tunti 80€
Odotustunti auto ja kuljettaja 80€
Vapaa siirto Vatialaan tuhkaukseen siunauksen jälkeen 100€
Vainajan arkkuun huolto, vaatetus, pukeminen ja kuljetus
Tampere ympäristöineen
190€